Modele te kemishave

2019年2月21日

投稿者: naramachiyado


kundërtangjyrat janě zgjedhur Gjithashtu të lehta. Një tjetër veshje e njohur është Xhubleta. Xhubleta është me Skaj i valëzuar i zile, i Cili mbahet nga dy shiritat MBI supet, të veshur në krye të një këmishë të bardhë prej Liri me mëngë të gjata. Cilëi e SAJ përbëhet nga shiritat e gjatë të pezulluara gjatë të zeza të gdhendura në matériel, i Cili zakonisht Ishte kadet gështenjash. Çorape dhe këpucë Ishin të njëjta si veshja e pështjellak. Në rajonin e rugovës (në kosovën perëndimore) veshja xhubleta Ishte e veshur posaçërisht pas luftës së Dytë Botërore [20] Tani, qershia MBI tortë: Kush Tha që NUK janě aspak femërore dhe të përshtatshme për: click here zyrtare ose Dalje televizive, të mendohet dy Herë. Para jush, ori Tek “opinion”. Ngjyra e bardhë është Universale, kështu që këto xhinse Mund të kombinohen në mënyrë të sigurtë me bluza të çdo ngjyre, duc përfshirë Zezë të pastër, si dhe MODELE me printime të ndritshme. Një këmishë Blu, xhinse Blu Gjithashtu do të krijojë një harmonizim Harmonik në imazh. Një përjashtim nga KY rregull do të Ishte nëse modeli në këmishë është i vogël. Pastaj modeli në kravatë duhet të jetë më i madh. Kur zgjidhni ngjyra të ngjashme është e rëndësishme të shmangni bashkimin e ngjyrës me ngjyra.

Në sfondin e një këmishë të ndritshme, një kravatë me ngjyra neutrale duket e mirë. Rrobat e meshkujve të Karadak përbëhen nga këmisha, kordoni, jelek, Mitani, xhurdia, Leshi, çorape, mokasina, plis dhe pajisje të ndryshme si xhepi, Kuti dhe arme të cigarette. Shokë e djemve të Rinj Ishte më e bardhë dhe përmbante shumë qëndisje, ndërsa Shoka e njerëzve të moshuar Ishte ngjyrë gështenjë. Majat e djemve të Rinj dhe të moshuar ndryshonin në gjerësi dhe gjatësi. Çorapët e veshur nga të rinjtë u zbukuruan me ngjyra të ndryshme, ndërsa ATO të pleqve Ishin më të thjeshta. Tirqi i të rinjve dhe të ashtuquajturit burrat agzona (epiteti i guximit dhe krenarisë), Ishin me ngjyrë të Zezë. [24] Kostum Biznesi-pjesë e etiketës korporative. Si të kombinoni një këmishë me kravatë dhe një Kostum duhet të Dini çdo punonjës që përfaqëson fytyrën e kompanisë. Kostum Klasik dobët ndjen Trendet e modës., detajet e Vogla preken.

Rregullat e mirësjelljes mbeten të pandryshuara. paraqitur në PADI. Kështu PRA, që sot e tutje ndoshta do të keni një arsye më shumë për t`i bërë këto këmisha pjesë të garderobës suaj. Rrobat e rajonit jugor të Hasit janě ndër llojet e veçanta të veshjeve në Kosovë.KY veshje zakonisht gjendet sot, PASI ka mbijetuar dhe ka përqafuar ndryshimet e stileve Evropiane. Një këmishë e bardhë e shkurtër dhe një Liri të bardhë me një gjatësi të plotë Vishen janě përbërësit kryesorë të pamjes. Pantallona të shkurtra të gjata të bardha shërbyen si të níshme, pështjellak tradicionale Ishte Pak më i Gjerë se në rajonet e Tjera. Jelek (jelek) u pasurua me rruaza, kryesisht të kuqe.

カテゴリー:未分類